Wednesday, March 25, 2015

Dah Spend RM10k Masih Belum Kurus

Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Nak Kurus Sebenarnya Tak Perlu Wang Yang Banyak

Baru baru ni, ada seorang sahabat berkongsi dengan saya. Dia cakap, dia dengar di Radio Era ada pemanggil telefon.

Share yang dia dah give up nak turunkan berat badan.

Dah tak percaya dengan semua produk.

Semua sama saja katanya.

Dah belanja habis sampai RM10k. Tak kurus kurus jugak pun.

Semua produk pun kena buat senaman.

Bagi saya, saya rasa kesian sangat.

Meh saya share satu perkara dengan anda.

Sebenarnya, kita jangan fokus nak kurus.

Tapi kita perlu fokus nak sihat.

Sebab bila kita sihat, insya Allah kita terpaksa kurus.

Kalau nak sihat, kita perlu amalkan gaya hidup yang sihat.


Nak amalkan gaya hidup yang sihat, perlu ambil pemakanan yang betul dan buat senaman yang betul.

Suplemen yang diambil adalah membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan.

So, jangan ingat bila ambil suplemen akan terus kurus.

Kalau betul la ada produk ajaib yang boleh kurus, dah lama masalah obesiti hilang kat Malaysia.

Wassalam

Team NECK
Now Everyone Can Kurus

No comments:

Post a Comment