Sunday, May 24, 2015

Result Peserta Neck Batch 1 Selepas 100 Hari - Jom Tengok Perubahan Pada Mereka!

Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Result Peserta NECK Batch 1 (1 Feb - 11 May 2015)

Untuk pengetahuan anda, Program Now Everyone Can Kurus (NECK) adalah satu program untuk bantu orang ramai nak turunkan berat badan secara berjemaah selama 100 hari.

Kita ada trainer yang guide sepanjang program ini melalui ONLINE sahaja. Jadi para peserta dari SELURUH DUNIA boleh sertai program NECK ni. 

Antara kelebihan program NECK, para peserta boleh makan 5 kali sehari. Wajib makan nasi setiap hari dan ikut nasihat nasihat yang kita berikan melalui program ini.

Batch 1 telah bermula pada 1 February 2015 dan berakhir pada 11 May 2015 yang lalu. 

Inilah hasil para peserta dari Batch 1:-


Ini antara result peserta Batch 1. 

Anda perlu ingat, mereka ini semuanya buat dari rumah sahaja. Mereka buat atas inisiatif sendiri. 

Gambar Gambar Peserta NECK Sebelum Dan Selepas 100 Hari


Ustazah Sharizar. Turun 15.5kg mewakili 20% daripada jumlah asal berat badan beliau.



Cikgu Mariam. Berjaya turun 13.5kg dari berat asal beliau.



Beza tak? Inilah yang akan berlaku jika anda berjaya turunkan 12.5kg dari badan anda. Nampak lebih slim, ayu. lebih muda dan berkeyakinan.


Perbezaan sebelum dan selepas NECK.


Perubahan fizikal pada Kak Wati dlm tempoh 100 hari.


Perubahan pada Shiemz.


Afrizal turun 11kg dalam tempoh 50 hari. Saiz seluar turun dari 36 ke 32 dalam tempoh 22 hari.


Perubahan saiz pasangan suami isteri.


Akak ni seorang tentera. Berjaya turunkan berat. Di akhir program selepas 100 hari, beliau turun 12kg. Alhamdulillah.


Kak Laila, berjaya turun 11.5kg dalam tempoh 100 hari. Sekarang masih lagi dalam pemantauan kami untuk turunkan lagi 20kg.


Akak Haslina, turun 11kg dalam tempoh 100 hari. Selain itu, beliau juga berjaya turunkan kadar kolestrol dalam badan dan juga tekanan darah tinggi menjadi lebih stabil sekarang.

Perubahan pada Zara. Banyak inch loss yang berlaku.


Kak Tun. Umur 40. Anak 8 orang. Jangan terkejut yer dengan perubahan fizikal pada beliau. Sekarang dah capai berat badan ideal.


Alhamdulillah, turun 10kg dalam 100 hari.

Alhamdulillah, kami bersyukur dapat bantu mereka menurunkan berat badan mereka.

Mungkin ada diantara anda yang tanya awat sikit sangat mereka turun?

Hehe.. Satu benda yang saya nak share, kami ajar mereka cara hidup yang sihat.

Ambil cara makan yang betul, bersenam cara yang betul, ambil suplemen yang perlu. Pendek kata, kami ajar mereka amalkan gaya hidup yang sihat.

Selebihnya, kami serahkan kepada mereka untuk tentukan apa yang mereka nak buat.

Sebab semuanya hanya dari rumah.

Bagi saya oklah, mereka berdiet tanpa perlu berlapar. Makan 5 kali sehari mengikut portion yang kami cadangkan. Boleh makan nasi setiap hari. Dan tak perlu pergi ke gym.

Oklah kan...

Semoga kami dapat bantu anda untuk turunkan berat badan selepas ini.

Berminat nak join  Program Now Everyone Can Kurus?

Sila hubungi ajen NECK yang memberikan link ini kepada anda. 

SAYA DOAKAN ANDA KURUS DAN SIHAT!!

TEAM NECK
NOW EVERYONE CAN KURUS
JOM KURUS DARI RUMAH

No comments:

Post a Comment