Sunday, May 31, 2015

"Kesan Asma Yang Teruk Berkurangan Selepas 28 Hari" - Puan Azura

Assalamualaikum,

Terima kasih kepada anda yang menziarahi blog ini. Saya doakan Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kasih sayang kepada kita semua. 

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Syukur Sakit Asma Semakin Berkurang

Pagi tadi, sayaDAPAT feedback yang sangat best. Personal trainer saya hubungi saya, beliau cakap.

"Firdaus, ada peserta NECK Batch 4 bagi feedback. 


Feedback dari peserta NECK Batch 4. Baru 28 hari menyertaiPROGRAM NECK dah improve tahap kesihatan.


Dalam tempoh 15 hari, dah turun 3.2kg. Selepas 28 hari, turun sekitar 4kg

Untuk pengetahuan anda, purata penurunan berat bagi seorang wanita dalam tempoh 1 bulan adalah 3.8kg. So kira Azura is doing great.

Saya Hubungi Beliau

Selepas dapat feedback dari Abang Ketak, saya terus hubungi Pn Azura. Beliau berkongsi dengan saya pengalaman sebelum dan selepas join Program NECK.

Sebelum NECK

"Sebelum ini, saya kerap ambil inhaler. Sehari saya akan guna at least 12 kali. Kalau terlalu semput, mungkin boleh pergi sampai 20 kali sehari. Asma saya teruk juga sebenarnya."

"Saya seorang guru. Di sekolah bangunan tinggi. Kalau dulu saya nak naik tangga, saya nak kena ambil inhaler dulu. Kalau tak saya tak cukup nafas nanti. Nak naik bangunan 4 tingkat pun mengah"

Selepas NECK

"Tapi selepas saya join NECK, saya rasa berbeza sangat. Alhamdulillah. Sekarang saya hanya guna sekitar 5 kali sehari. Itupun bila perlu."

"Saya rasa tahap kesihatan saya sekarang semakin baik selepas menyertai NECK."

"Saya join NECK sebab nak turunkan berat badan saya. Tapi saya tak sangka, dengan amalan gaya hidup sihat yang diajar dalam NECK dapat membantu menyelesaikan masalah asma saya juga. Ia satu bonus buat saya."

Alhamdulillah. Kami dari Team NECK bersyukur dapat menambah nilai hidup orang lain. Dah la tahap kesihatan bertambah, berat pula semakin menurun. Amcam? Best ke best?

Semoga semakin ramai yang dapat menikmati hidup yang lebih sihat selepas ini.

Team NECK
Founder Now Everyone Can Kurus

No comments:

Post a Comment