Sunday, May 3, 2015

Kesan Sampingan Produk Set Kurus Shaklee Yang Anda Perlu Tahu......

Assalamualaikum,

Saya doakan, anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Kesan Sampingan Produk Pelangsingan Shaklee

Untuk pengetahuan anda, ada seorang wanita berusia awal 30-an menyertai program Now Everyone Can Kurus pada 1 Februari 2015.

Matlamat beliau adalah untuk turunkan berat badan.

Alhamdulillah, beliau berjaya turunkan berat badan sebanyak 9kg secara total dalam tempoh 84 hari. Oklah... Turun 9kg. Sebab saya tengok beliau asyik terbabas ajer bab makanan.


Sihat sejahtera akak ni kan sebelum join program NECK. 


Penurunan 9kg dalam tempoh 84 hari bagi saya ok lah. Untuk kategori selalu 'terbabas' makan.

Kesan Sampingan

Baru baru ini, beliau ada berkongsi dengan kami semua.

Rupa rupanya produk pelangsingan Shaklee ini ada kesan sampingan yang lain.


Masalah kulit sebelum ini. Sunburn. Tona tidak sekata. Jerawat. Jeragat. Blackhead.


Perkongsian sebelum join dan sekarang.

Subhanallah. Memang banyak berbeza. Mungkin ada perbezaan dari segi lighting gambar sebelum dan selepas.

Tapi, jerawat jerawat degil dah banyak yang hilang dan kulit jadi semakin cantik.

Aduh...... 

Inilah akibatnya bila guna produk Shaklee.

Bukan sekadar dapat turunkan berat badan. Tapi dipakejkan sekali dengan kecantikan.

Alhamdulillah....

Saya ada minta gambar akak ni yang terkini. Tapi dia tak nak kasi. Katanya surprise nanti.

Huhu...

Tak per lah..

Apa apa pun kita doakan agar akak ni sentiasa kurus dan sihat dan cun untuk suami tercinta....

Wassalam

Team NECK
Now Everyone Can Kurus Dan Cantik

1 comment: