Friday, May 22, 2015

Train Personally Dengan Abang Ketak Dalam Program Now Everyone Can Kurus

Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Trainer Dalam Program NECK

Dalam program Now Everyone Can Kurus, kita telah melantik seorang trainer yang memang ditugaskan untuk memantau perkembangan peserta dalam menurunkan berat badan.


Ini Abang Ketak. Trainer dalam program NECK.

One thing about him, membantu orang ramai untuk turunkan berat badan adalah passion beliau. Beliau sangat sangat suka. He love to do that. 

Beliau seorang yang sangat komited untuk melihat orang lain berjaya kurus dan hidup dengan lebih sihat.


Abang Ketak. We love him soo much. Muka macam garang, tapi sebenarnya dia tak macam tu... Hehe..

Peluang Bertemu Secara Personal

Untuk pengetahuan anda, program NECK memang dah didesignkan untuk kurus dari rumah. Kita memang tak minta peserta pergi ke gym.

No... 

Saya sendiri masa nak turunkan berat badan tak pergi ke gym pun. Semuanya saya buat dari rumah saja.

Abang Ketak tinggal di Johor. Biasanya, dalam sebulan sekali beliau akan turun ke KL untuk bertemu dengan para peserta yang berminat untuk dapat coaching secara personal, terus dari gym.

Baru baru ni, ada beberapa peserta NECK yang berminat untuk join training dengan beliau. Jom kita layan gambar gambar mereka.


Ini Shiem. Peserta Batch 1.


Sebelah kiri adalah gambar beliau sebelum join NECK. Kanan adalah hasilnya selepas 100 hari. Alhamdulillah.


Baju yang dulu sendat sekarang dah mengelebeh bila pakai.


Identiti akak ni dirahsiakan atas permintaan beliau. Beliau bermula dengan NECK pada berat 90kg. Berjaya turun sehingga 74kg. Turun 16kg dalam tempoh 100 hari.


Berminat untuk bagi 'firm' badan. Amcam?
  

Ni Kak Tun. Dah banyak berbeza Kak Tun dulu dan Kak Tun sekarang.


Beza tak? Dah berjaya capai ideal weight sekarang. Berat sekarang 54.5kg


Dah minta nyawa akak ni.. Haha.. Baru kau tahu.. Saper suruh gi training ngan coach kat gym. Haha..


Berjaya turunkan lebih dari 10kg dalam tempoh 100 hari.


Ini Linda. Peserta Batch 3. Linda sekarang komited nak turunkan berat badan.


Noraini. Dah turun hampir 10kg sekarang.


They really enjoy the session with Abang Ketak.

FYI, apa yang mereka buat ini adalah 'extra' saja. Actually Abang Ketak dah bagi banyak video di Telegram group untuk mereka buat. Tapi macam biasa, nak juga jumpa trainer mereka secara personal.

Best ke best? Bukankah lagi mudah kalau kita ada orang yang boleh guide kita untuk turunkan berat badan dengan cara yang mudah.

Buat apa kita nak bersusah payah trial and error, cuba sendiri dan tak kurus kurus...

Sertai program NECK, Now Everyone Can Kurus.

Kita akan bantu anda untuk turunkan berat badan dengan cara yang mudah dalam tempoh 100 hari.

Apa yang pasti, anda diwajibkan makan 5 kali sehari dan boleh makan nasi setiap hari. 

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Team NECK
Now Everyone Can Kurus

No comments:

Post a Comment